Gigha

Gigha is a real "Pack-baby." She is not able to be without them, she just can not be happy on her own and is really insecure when there is no other dog around. She is a very hard little worker, picks up with so much enthusiasm and does everything with a lot of noise, a lot of energy, a lot of fun and will to please. Jumping high, singing loud, running fast, swimming far and deep, nothing is moderate for Gigha! She likes to sleep on top of her furry friends, she is always around when there is something going on and she is the most inventive girl in the group. Although she has very good health results, I do not breed with her because of her somewhat unstable character. Gigha is a unique girl to me and I could not think of not having her in my pack!

Bracia Rich Dark Hogmanay
Geboortedatum: 12-09-2012

DNA getest.

Voor het bekijken van Gigha haar stamboom klikt u op de onderstaande link.

https://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=527624

Met Gigha fokken we niet, ondanks het feit dat ze in onze ogen een mooi meisje is en, volgens de (onofficiële) foto's, uitstekende heupen en ellebogen heeft.

Gigha is een echt roedelkind. Altijd vrolijk, altijd bezig, altijd inventief, altijd in om kattekwaad uit te halen. Kwikzilver-snel, hyperactief en een werkertje op en top. Ook bewaart ze de "rust" in het roedel wanneer er door hondenlogee's of bezoek gestuiterd wordt. Ze laat altijd meteen merken aan een nieuweling dat er met haar niet gesolt kan worden en als de hond in kwestie dat goed oppakt, is ze het beste maatje. Als Gigha slaapt, slaapt ze nooit alleen, maar altijd op één van de andere honden. Of op twee honden tegelijkertijd. Dat maakt haar gelukkig. Maar als ze zonder haar eigen groepje is, is het leven een stuk minder leuk. Want alleen is maar alleen en dat is niets voor haar. En dat hoeft ook niet. Het Hogmanay-roedel is niet compleet zonder Gigha en wij kunnen ook niet zonder haar! Ondanks haar onzekerheid heeft ze wat leuke showuitslagen op haar naam staan.

  • Nieuwjaarsshow G.R.C.N. Januari 2013: 4e plaats babyklasse
  • Martinidogshow Zwolle 2013: 2e plaats Veel Belovend
  • Jongehondendag Rijssen 2013: 2e plaats Jeugdklasse
  • KampioenschapsClubmatch G.R.C.N. 2014: Uitmuntend
  • Clubmatch KC Hoogeveen 2014: 3e plaats Zeer Goed